Prijavi se

Registruj se

A Plague Tale: Requiem dobio novi trailer na Xbox Showcase-u

Stealth akciona igra Plague Tale 2 pojavila se na prezentaciji Xbox i Bethesda dok je programer Asobo Studio otkrio potpuno novi gameplay, kao i obećanje da će doći na Game Pass prvog dana.

Plague Tale: Requiem je nastavak A Plague Tale: Innocence, stealth igre iz 2019. smještene u Francuskoj 14. stoljeća. Igrači prate Amica de Rune dok ona mora koristiti prikrivenost i vatru kako bi prošla pored kuge pacova koja se širi Evropom – kao i neprijateljskih vojnika usred Stogodišnjeg rata između Engleske i Francuske.

Nažalost, nismo dobili nikakve ažurirane informacije o konkretnijem datumu izlaska: i dalje dolazi 2022. ne samo na Xbox i PC, već i na PS5 i Nintendo Switch. A Plague Tale: Innocence bio je jedan od hitova iznenađenja 2019., koji uključuje mješavinu stealth i survival horror elemenata s istorijskom dramom.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.