Prijavi se

Registruj se

Among Us serveri isključeni nakon DDoS napada

Igrači popularne igre Among Us imaju poteškoća u povezivanju na njene servere.

Problemi sa Among Us serverima su počeli 24. marta, nakon čega je Innersloth obustavio rad servera kako bi riješili problem.

Naime, radi se o DDoS napadu ili kako su šarmantno kazali na Twitteru “imamo sabotažu u toku lol”. Serveri u Sjevernoj Americi i Evropi su isključeni dok Innersloth radi na rješavanju problema. Naredni tvit je objasnio da se “mogu uključiti/isključiti, ali ćemo ih aktivirati kada budemo smatrali da su stabilni, izvinite!!!”

Among Us je prvi put objavljen 2018. godine, ali je postao neočekivani hit 2020. godine zahvaljujući kombinaciji očaja izazvanog zatvaranjem zbog nečega što se može raditi s prijateljima na mreži i popularnosti na Twitchu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.