Prijavi se

Registruj se

Assassin’s Creed Origins i For Honor: Marching Fire Edition stižu na Xbox Game Pass sledećeg meseca!

Assassin’s Creed Origins i For Honor: Marching Fire Edition stižu na Xbox Game Pass u junu!


Da budemo precizni, For Honor: Marching Fire Edition će se Xbox Game Passu pridružiti prvog juna, dok će Assassin’s Creed Origins na isti stići 7. juna. Datumi su potvrđeni preko Game Pass odeljka koji se zove “uskoro” i to na Xbox konzolama.


O tome da će se pojaviti na Passu smo već čuli potvrdu od Microsofta još u aprilu kada su rekli da će te igre doći u naredna 2 meseca. Ubisoft planira i da doda Honor: Marching Fire Edition na PC preko Ubisoft Connecta.


Još jedna stvar koja je nagoveštavala sve ovo jeste to što je pre nekoliko dana objavljeno kako će Assassin’s Creed Origins dobiti podršku za 60 fps-a po sekundi kada se bude igrao na Xbox Series X/S i PS5.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.