Prijavi se

Registruj se

Assassin’s Creed Origins je besplatan za igranje do 20. juna

Ubisoft je najavio da će Assassin’s Creed Origins biti besplatan za igranje ovog vikenda.

Od 16. do 20. juna, PC igrači će moći besplatno da igraju ovu AC igru. I to putem Ubisoft Connect.

U Assassin’s Creed: Origins, igrači će otputovati u Drevni Egipat i otkriti tajne iza Velikih piramida, zaboravljene mitove, posljednjih faraona i – urezanu u davno izgubljene hijeroglife – priču o porijeklu Bratstva ubica.

Assassin’s Creed Origins izašao je odmah nakon AC: Syndicate i označio novu eru za seriju Assassin’s Creed. Origins je imao bolji sistem borbe od prethodnih igara. Međutim, takođe je otišao u potpuno drugačiji stil od onoga što je AC prvobitno trebalo da bude.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.