Prijavi se

Registruj se

BATTLEFIELD 2042 ĆE BITI FREE TO PLAY PO REČIMA INSAJDERA!

Očigledno je da Battlefield 2042 može postati besplatan posle katastrofalnog lansiranja u novembru prošle godine.


Ovo potiče od jednog insajdera iz industrije Toma Hendersona koji je u prošlosti bio na meti sa svojim tvrdnjama o igri, poput futurističkog sveta, prirodnih katastrofa kao što su tornada i snežne oluje koje utiču na meč tokom igre. On je poznat po dosta tačnih leakova.


„EA je navodno veoma razočaran kako se Battlefield 2042 pokazao i „gleda sve opcije“ kada je u pitanju naslov, uključujući gledanje na Free to Play u nekom svojstvu“, tvrdi Henderson, obećavajući još ažuriranja na ovom frontu.


Parodija na Battlefield 2042 zvana Clownfield 2042 ima veći korisnički rezultat na Steamu nego sama inspiracija. Programer DICE je svestan situacije, međutim, i vrlo je verovatno da su ovi brojni problemi sa Battlefield 2042 bili podstaknuti neobično kratkim razvojnim periodom za pucačinu iz prvog lica.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.