Prijavi se

Registruj se

Besplatno se dijeli postapokaliptična igra Beautiful Desolation

GOG.com ponovno daruje svoje korisnike. Ovoga puta besplatno se dijeli izometrijska igra po uzoru na Fallout, koja je lansirana 2020. godine.

PC igrači već su mogli nabaviti nekoliko dobrih starih igara na GOG.com u sklopu njihove ljetne akcije. Dijelili su se tako Sanitarium, Venetica i Shantae and the Pirate’s Curse, a sad je na red došlo nešto novo. U iduća tri dana (do nedjelje u 15h) besplatno se dijeli izometrijska avantura Beautiful Isolation, koja je lansirana prije dvije godine.

Igra inače košta 17 eura, a mnoge će podsjetiti na stare Fallout naslove zahvaljujući svojoj postapokaliptičnoj tematici. Međutim, Beautiful Desolation definitivno nije obična kopija Fallouta nego se odvija u netipičnom okruženju – na afričkom kontinentu. Uostalom, ovo je prije avantura nego RPG, s elementima zagonetki i istraživanja. Krasi ju unikatna estetika, ali i glazba koju je skladao Mick Gordon, poznati skladatelj Dooma, Wolfensteina i drugih naslova.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.