Prijavi se

Registruj se

BLIZZARD ĆE U APRILU NAJAVITI NOVU WORLD OF WARCRAFT EKSPANZIJU

Najpopularniji i jedan od najdugovječnijih MMORPG igara na tržištu će dobiti svoju devetu ekspanziju.

Trenutna World of Warcraft ekspanzija Shadownlands je pri kraju i fanovi već raspravljaju o temi narednog proširenja. Neće biti potrebe još dugo nagađati jer je Blizzard najavio online prezentaciju za 19. april na kojoj će biti predstavljene nove ekspanzije za World of Warcraft i Heartstone te nova mobilna igra smještena u Warcraft svijet.

„Uzbuđeni smo što možemo da vam pokažemo na čemu smo radili i kuda će vaše avanture u Azerotu ići sljedeće“, rekao je generalni menadžer Warcrafta John Hight.

Post na Blizzardovom blog pod naslovom “Sačuvaj datum – budućnost Warcrafta”, dio je novog pristupa programera drugačijem ciklusu ažuriranja svojih igara.

Ono što je bitno napomenuti jeste da je Blizzard krenuo ubacivati nove modele za NPC-jeve i mobove u Azerothu. Možda nas očekuje novi rewamp Azerotha? Saznat ćemo 19. aprila.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.