Prijavi se

Registruj se

Bloodborne Kart je novi projekt od kreatora PSX Demake-a

Lovac je lovac, pogotovo kada je na motoru!

Bloodborne je ranije ovoga tjedna proslavio sedam godina postojanja, i dok fanovi još uvijek plaču zbog manjka PC porta, Lilith Walther – kreator popularnog Bloodborne PSX demake drži zajednicu nahranjenom, napojenom i ljubljenom, sve sa svojim novim projektom: Bloodborne Kart.

Bloodborne Kart je upravo ono što naslov sugerira: Bloodborne kart racing. Ostala je ista grafika kao i ugođaj kao u demake verziji igre, no umjesto ubijanja zlih čudovišta Lovac se sada utrkuje ulicama Yharnama i okolici.

Kao i što je napravila sa Bloodborne PSX, Walther nastavlja ažurirati nas svakodnevno sa svim novostima, problemima, fixovima i napretkom projekta.

Trenutno ne znamo koji je datum izlaska za Bloodborne Kart, dok nas Walther uvjerava da će igra izaći “čim bude spremna”.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.