Prijavi se

Registruj se

Call of Duty: Modern Warfare 2 izlazi u Oktobru

Jedan od jesenjih naslova koji vjerojatno neće biti odgođen.

Ove jeseni stiže nam novi Call of Duty. Modern Warfare 2, nastavak Modern Warfare-a iz 2019. godine izlazi 28. Oktobra.

Activision je vijest objavio na svom službenom Twitter profilu sa jednim – vrlo čudnim – videom koji sadrži brodove. Nismo sigurni što bi to točno trebalo značiti, no najveći brod sa Modern Warfare 2 bannerom prolazi ispod mosta, pristaje u luku te se izravna sa ostalim bannerima koji su na obali. Kada se slika gleda odozgora dobijemo informaciju da nam se vraća Ghost u Modern Warfare serijal.

Što god da se događa sa videom, uzbuđeni smo sa Call of Duty igrom od Infinity Warda. Cold War i Vanguard jednostavno nisu došli ni blizu kvalitetnom proizvodu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.