Prijavi se

Registruj se

Capcom želi da oživi neke svoje stare franšize

Capcom je svojim investitorima predložio da ožive neke od svojih neaktivnih franšiza.

Formiran 1983. godine, Capcom ima jednu od najvećih biblioteka originalnih franšiza u svim igrama. Međutim, dok blokbaster franšize poput Resident Evil i dalje dobijaju nove iteracije, kao i remake-ove klasičnih igara, franšize kao što su Lost Planet, Power Stone i Okami nisu vidjele nove igre mnogo godina.

Na pitanje koje konkretno planove kompanija ima za svoje neaktivne franšize, Capcom je odgovorio: „Trenutno sastavljamo planove za naš dalji razvoj na osnovu podataka sa tržišta i zahtjeva. Ubuduće, nastavićemo da uzimamo u obzir želje kupaca dok osmišljavamo našu listu naslova.“

Nadamo se da će Capcom zaista oživjeti neke svoje klasike, a vi nam u komentarima pišite koje biste vi voljeli da vidite?

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.