Prijavi se

Registruj se

CRASH BANDICOOT FANOVI SU BESNI NA MICROSOFT!

Microsoft je nedavno kupio Activision Blizzard za vrtoglavih 69 milijardi dolara što je naljutilo fanove Crasha.


Došlo je jedno vrlo uzbudljivo i napeto vreme za gaming industriju. Microsoft se otvorio i počeo da kupuje studie i kompanije. Samim tim je stavio veliki znak pitanja na neke poprilično velike franšize.


PlayStation fanovi su prestali da se znoje jer je stigla potvrda da će Call of Duty i dalje dolaziti na PS, ali ne bismo trebali biti sigurni u to kad su druge franšize u pitanju. Nije jasno šta će biti sa Overwatcha i World of Warcrafta i drugim manje poznatim igrama poput Guitar Hero i Tony Hawk’s Pro Skatera, kao i Crash Bandicoota. Oni su sad svi pod Microsoftom.


Crash Bandicoot je prvo zamišljen kao Sonyjeva maskota koja je trebala da bude kao što je Mario Nintendu i Sonic SEGA-i. Velika je mogućnost da ga više ne vidimo na toj konzoli. Tenzije su trenutno visoke, čemu nije pomoglo ni to što je jedan izvršni direktor Microsofta promenio svoju sliku profila u torbara koji se kotrlja. Generalni direktor marketinga igara Xboxa Aaron Greenberg je ne neko vreme imao profilnu na Twitteru gde su naizgled on i Crash pravili Xbox logo svojim rukama.


Otkopao je ratne sekire, a fanovi PlayStation tvrde da ih on namerno troluje u ovom teškom trenutku.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.