Prijavi se

Registruj se

Da li nakon velikog ažuriranja eFootball izgleda bolje od FIFA 22?

Konamijev katastrofalni fudbalski sim bio je glavna tema svih šala kada je lansiran prošle godine, sa lošim izvođenjem igranjem i nekim urnebesnim grafičkim greškama.

Izdavač je ove sedmice izdao svoju zakrpu v1.0, a rezultati su iskreno impresivni. eFtooball sada izgleda fantastično – barem na prvi utisak.

Promjene su brojne i impresivne. Dodavanje je brže i mnogo realnije, zahvaljujući promjenama u načinu na koji se lopta kreće po travi i kroz zrak. To znači da se potezi poput prebacivanja igre s lijevog beka na desno krilo osjećaju apsolutno izvanredno.

eFootball u novom ažuriranju donosi dosta novih mehanika poput kada vaš defanzivac rabije protivnika ili Stunning Pass koji vam omogućava da kombinujete dugme R2 sa dugmetom za dodavanje za razorne udarce.

Ima još mnogo toga u igri: umjetna inteligencija je općenito poboljšana kako bi radila više kao jedinica i stvorila prostor za napadače.

Iskreno, sve izgleda odlično, ali mana je što igra još uvijek nekako izgleda kao demo.. Dostupan je isti izbor licenciranih timova – uključujući iskreno grozni Manchester United – ali u osnovi možete igrati samo prijateljske utakmice s njima.

Čini se da će Konami pokrenuti neke online turnire u narednim sedmicama, ali uprkos obećanjima o poboljšanom online modu, bilo je problema.. Pretpostavljamo da će Konami to u budućnosti popraviti.

Uz sva ažuriranja u ovom patchu, eFootball je sada na nivou FIFA 22 ili otprilike blizu. Da li će u budućnosti Konami još više poboljšati ovaj naslov i tako prestići svog protivnika, ostaje nam da vidimo.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.