Prijavi se

Registruj se

Da li Steam Deck može pokrenuti Crysis?

Ne, ne može. Da, može!

Kao i svaki PC računar prije njega, tako i Steam Deck mora biti kršten! Prilikom izlaska svakog novog komada hardvera, postavlja se pitanje da li može pokrenuti Crysis?

Steam Deck i može i ne može pokrenuti! Originalno izdanje iz 2007 godine neće pokrenuti, dok Remaster ipak hoće.

Steam Deck će Crysis Remaster pokrenuti sjajno na srednjim postavkama i na izvornoj rezoluciji. Ali ovo je Crysis i kao takav, postoje opcije da se Steam Deck baci na koljena, s modom ‘Can It Run Crysis’ koji prebacuje mjerenje performansi sa frejmova u sekundi na sekunde po kadru – slično pokretanju originalnog Quakea na drevnom 386 procesor.

Zaključak je da je Steam Deck zaista moćna konzola/prenosni PC a da biste vidjeli izvođenje Crysisa na Steam Decku pogledajte video.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.