Prijavi se

Registruj se

Datum izlaska za God of War: Ragnarök je slučajno leakovan preko zvaničnog mercha

God of War Ragnarök je jedna od najočekivanijih video igara 2022. godine, a fanovi očajnički žele da saznaju kada, tačno, dolazi nastavak.

Bilo je dosta glasina u posljednjih nekoliko mjeseci. Neki sugeriraju da je sljedeća Kratosova sljedeća velika avantura udaljena samo nekoliko mjeseci, dok su drugi nagovijestili da je to još jedna u dugom nizu igara odgođenih do 2023.

Iako još ne znamo sa sigurnošću, novi leak snažno implicira da God Of War Ragnarök uopće nije tako daleko. Kao što je primjećeno na Redditu, zvanično licencirana majica God Of War stvorena u saradnji između PlayStationa i J!NX-a trenutno ima datum izlaska u oktobru 2022.

Iako na listi stoji da je datum izlaska “podložan promjenama”, fanovi misle da bi to moglo biti najjači nagovještaj da Ragnarök definitivno dolazi prije nego kasnije. Naravno, postoji i šansa da bi roba mogla biti objavljena prije video igre, ali to je malo vjerovatno.

Uzmite ovu vijest sa uobičajenom dozom rezerve, u svakom slučaju. Sony još nije komentarisao datum izlaska Ragnaröka, a službena riječ je i dalje jednostavno “2022”. Priča se (ali potpuno nepotvrđeno) da Sony planira još jedan State of Play prije kraja ljeta koje će ponuditi više detalja o tome kada možemo očekivati ​​da vidimo Kratosa i Atreusa.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.