Prijavi se

Registruj se

DEAD SPACE REMAKE IZLAZI RANE 2023.!

Developer livestream za predstojeći Dead Space Remake održan je juče i sada znamo okvirno kada će se igra pojaviti.


Još početkom sedmice su se pojavile glasine kako će Dead Space Remake biti odgođen za 2023. godinu i sada je to EA i potrvdio. Prerada će se pojaviti “rano” 2023. godine. Osim ove informacije, EA motiv je otkrio još neke stvari.


Prvo, na pitanje kada će fanovi moći da se dočepaju Dead Space Remakea, stariji producent Philippe Ducharme je otkrio kako je igra u pre alfa fazi i da je tim u stvari samo par nedelja od toga da bude u mogućnosti da uradi prvi kompletan korak.


Sada, kad smo završili za datumom izlaska da pređemo na ostale detalje. Zvuk je bio u glavnom fokusu. To uključuje sve, od poboljšanih zvukova oružja do novog sistema upravljanja. Radi se o novom A.L.I.V.E. sistemu koji će podrazumevati da će Isaacovi otkucaji srca biti brži što je borba napetija i intezivnija. Otkucaji srca će mu direktno uticati na disanje koje će uticati na njegovu staminu, odnosno na to koliko će se brzo umarati.


Da budem precizniji, sada neće biti klasičnog stamina bara već će ćemo se navoditi na osnovu otkucaja srca. Pored toga, dijalozi u igri će zavisiti od trenutnog stanja Isaaca. Oni neće zvučati isto ako je on dobro, ako je uplašen, ako je ranjen ili slično.


Dead Space Remake će biti lansiran na Xbox Series X/S, PlayStation 5 i PC.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.