Prijavi se

Registruj se

Dead Space Remake stiže početkom 2023. godine

Objavljen je datum izlaska Dead Space remakea.

Naučno-fantastična horor igra će biti objavljena za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC 27. januara 2023. godine. Dakle, za nešto više od 7 mjeseci.

U izjavi, Phillippe Ducharme, stariji producent Dead Spacea, rekao je:

„Razvijanje ovog remakea bilo je veoma zabavno za nas u Motiveu, jer smo istinski obožavaoci franšize i želimo da se prema njoj odnosimo sa poštovanjem koje zaslužuje.

„Bilo je podjednako uzbudljivo videti reakcije igrača dok ih vodimo na ovo razvojno putovanje sa nama,“

Ducharme je takođe rekao da igra „stvara veliki napredak na našem putu da postignemo Alfu i srećni smo što možemo da objavimo da će igra biti lansirana u januaru sljedeće godine“.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.