Prijavi se

Registruj se

Developer Ghost of Tsushima je prestao aktivno da radi na zakrpama!

Od Sucker Puncha smo dobili potvrdu da više ne rade aktivno na zakrpama i sadržaju za Ghost of Tsushimu.


U beleškama za zakrpu 2.18 za Ghost of Tsushima Director’s Cut developerski tim je potvrdio da se to ažuriranje odnosi na promene u smislu ispravki grešaka i nekih dodatnih poboljšanja za singleplayer mod. Na kraju te izjave stoji kako u planu nemaju dodatne zakrpe i sadržaj za igru. Zahvalili su se igračima na sjajnoj podršci koju su dobili.


„Želimo da kažemo veliko HVALA celoj zajednici na neverovatnoj količini podrške i povratnih informacija koje smo dobili od lansiranja. Kada je Legends lansiran u oktobru 2020., nikada nismo očekivali da ćemo imati tako aktivnu zajednicu više od godinu dana i pola kasnije, i ne možemo biti više zahvalni svima koji su bili sa nama na ovom putu!“


Za slučaj da ste fan igre, a da ne znate, reditelj John Wicka je najavio kako radi na filmskoj adaptaciji samurajske avanture Ghost of Tsushima. Pored toga znamo da će je napisati Takashi Doscher koji je do sad pisao i režirao romantične filmove.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.