Prijavi se

Registruj se

Developeri Gran Turismo 7 se izvinjivaju i daju svim igračima milion kredita!

Polyphony Digital koji je developer Gran Turismo 7 se javno izvinjava zbog novog sistema ekonomije koji je izazvao dosta negodovanja.


Igra je imala veliki prekid prošle nedelje i nakon njega su usledile promene koje su pokrenule sve. Te promene su uključivale promene sistema zarađivanja novca. Tehnički su povećali grind jer ste morali da provodite mnogo više vremena igrajući da zaradite. Do promena je došlo kako bi se obezbedile tačnije nagrade na osnovu vremena provedenog u igri.


Na PlayStation blogu je predsednik Polyphonyja zvan Kazunori Yamauchi rekao kako mu je žao za svu frustraciju i konfuziju izazvanu prošle nedelje sa ažuriranjem i kako će kao gest dobre volje svim igračima koji su skinuli igru pre objave dati po milion kredita.


Još jedna stvar koje se dotakao jeste ažuriranje koje dolazi početkom aprila i koje će ponovo da uspostavi sistem nagrađivanja i ekonomije. Ažuriranje treba da uvede:

  • Udvostručene nagrade za sve evente
  • Povećane nagrade za online trke
  • Osam novih trkaćih događaja
  • Podignuta je granica koliko igrači mogu da imaju neplaćenih kredita, sa 20 na 100 miliona
  • Mogućnost istovremene prodaje više polovnih i legendarnih automobila

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.