Prijavi se

Registruj se

Diablo Immortal je zvanično dostupan

Diablo Immortal je objavljen dan ranije za mobilne uređaje, potvrdio je Blizzard.

Iako i mobilna i PC (otvorena beta) verzija igre nije zvanično planirana za objavljivanje do 2. juna, prva je počela rano da se prikazuje u nekim regionima preko App Store i Google Play.

Zvanično vrijeme pokretanja igre na mobilnom i računarima je i dalje 2. jun u 19:00 sati po našem vremenu.

Diablo Immortal će biti objavljen za iOS, Android i PC u nekim regionima Azije i Pacifika 22. juna, uključujući Hong Kong, Indoneziju, Makao, Maleziju, Filipine, Singapur, Tajvan, Tajland i Vijetnam (samo za PC).

Od danas, igrači mogu unapred da preuzmu Diablo Immortal za PC sa Battle.net-a.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.