Prijavi se

Registruj se

Direktor Spec Ops: The Line želi remaster igre

Još jedna u nizu igara koje bi mogli vidjeti u novom ruhu!

Ova godina obilježava desetu obljetnicu izlaska Spec Ops: The Line. Ovaj third-person shooter služio je kao reboot Spec Ops serijala i nakon lošijeg starta brzo se upisao kao jedan od kultnih klasika videoigara.

Direktor igre, Cory Davis prokomentirao je svoju želju za remasterom igre: “Definitivno bih želio remaster. Kako ne radim sa 2K ne bojim se ovo reći: ne samo ja, već jako puno zaposlenika u 2K žele istu stvar,” rekao je. “Puno govori činjenica da su se odvijale velike debate između 2K i developera Yagera, koji posjeduju prava za naslov.”

“Sa biznis strane postojale su nekakve nesuglasice Yagera i 2K kojima ja nisam bio prisutan i zbog toga firme više ne žele surađivati. Prije toga postojale su priče o nastavcima za igru. Nedavno su počele i priče za remaster igre,” nastavio je. “Ovo je nešto što počinjem govoriti ljudima, stoga me nije pretjerano briga, no definitivno planiram se ponovno baciti u taj svijet u skorijoj budućnosti.”

Ovo je zanimljivo! Ne postoje sumnje da će fanovi biti super hype-ani da vide remaster, tako da se nadamo da će se uskoro i dogoditi.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.