Prijavi se

Registruj se

Domaći studio Digital Reef Games predstavio Aquatico, igru u kojoj gradimo na dnu mora

Studio iz Hrvatske Digital Reef Games će nam u novom projektu omogućiti kreiranje vlastite podvodne Atlantide!

Auatico je graditeljska igra s elementima preživavljavanja. U njoj ćemo graditi novi dom nakon što površina naše planete nije više nastanjiva.

Igrač će tako morati izgraditi grad pod morem koristeći podmornice, dronove, robote i sl. Osnovnu mehaniku igre činit će sakupljanje resursa te izgradnja objekata, kao i zadovoljavanje potreba stanovništva.

Aquatico će također imati i ekspedicije u kojima ćemo istraživati nepoznate krajeve.

Publisher je zagrebačka kompanija Overseer Games a Aquatico nam dolazi za PC i planirani period izlaska je jesen 2022. godine.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.