Prijavi se

Registruj se

DRAGON AGE 4 NAŽALOST NEĆEMO IGRATI OVE GODINE

Ako vjerujemo leakerima, novi Dragon Age nije u planu za 2022. godinu.

Electronic Arts nije objavio datum izasla za nadolazeći Dragon Age, ali leaker Tom Henderson, koji je blizak Electronic Artsu kaže kako “nema šanse” da Dragom Age (4) izađe 2022. godine.

Jedan od razloga zašto se na novi Dragon Age čeka duže od sedam godine jeste taj što je igra prošla nekoliko različitih faza i oblika. Novi Dragon Age je bio zamišljen kao multiplayer projekat live-service formata, ali nakon fijaska sa Anthemom, ostao je single-player RPG naslov.

Novi Dragon Age će se odvijati u čarobnjačkoj regiji Tevinter, imat će novog heroja i nekoliko povratničkih likova, uključujući i Fen’Harela, vilenjačkog boga izdaje i pobune.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.