Prijavi se

Registruj se

EA KRIVI PANDEMIJU ZBOG SLABOG USPJEHA BATTLEFIELDA 2042

Od neimenovanog izvora je procurila informacija da je EA raspravljao o Battlefieldu 2042.

Laura Miele, EAA CSO, kazala je da je jedan od najvećih razloga lošeg stanja novog Battlefielda, rad od kuće uzrokovan pandemijom. Kao primjer je navela nadogradnju Frostbite Enginea zbog novih konzola, koja je potrajala ogromnih 18 mjeseci, koji su se definitivno mogli “utrošiti” u poliranje same igre.

EA je već donio planove za budućnost novog Battlefielda a razvojni timovi će biti restrukturisani kako bi se proces izrade igre pojednostavio.

Da li i vi krivite pandemiju kao uzrok lošeg stanja novog Battlefielda?

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.