Prijavi se

Registruj se

EKSPANZIJA ZA THE FACTORIO ĆE BITI VELIKA KOLIKO I SAMA IGRA!

Pre skoro godinu dana smo saznali za ekspanziju za Factorio koja je u pripremi. Sada znamo više.


Programeri Wube Software su objavili će ekspanzija biti velika kao cela igra i da će koštati kao i sama osnovna igra – 30 dolara. „Iskreno, malo konkretnije cene (a samim tim i očekivanog obima) na ovaj način, motiviše nas ne samo da napravimo dovoljno, već i da ne preteramo, kako ne bismo trošili još 9 godina na to“, kaže se u postu.


Ovo proširenje nije još završeno. Kako sada stoji, Wube je završio nove podsisteme i povezuje ih u prototipnu verziju, ali je još uvek dosta razvoja, dovršavanja i testiranja od izdanja. Kao što samo ime i kaže, Factorio je strategije izgradnje fabrike.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.