Prijavi se

Registruj se

Elon Musk navodno želi da naplaćuje 2 osnovne funkcije Twittera!

Verovatno vam je poznato da je Elon Musk spreman za kupovinu Twittera i to za 44 milijarde dolara.


Osnivač kopanije Tesla je rešen u tome da kupi Twitter i mnogi nisu srećni zbog te akvizicije. Musk je svestan toga i izjavio je kako se nada da će „čak i njegovi najgori kritičari ostati na Twitteru“.


Tehnički gledano, kao i kod slučaja Microsofta, ova kupovina još nije završena i može biti otkazana. Izgleda da Musk ne misli tako i da već planira šta će kad kupovina bude gotova. Ono što planira se verovatno neće nikome svideti.


Veći deo finansija će Musk dati iz ličnog bogastva i Tesline imovine, a drugi deo će od bankarskog kredita. Navodno, Musk je bankama rekao da će uzeti novac vratiti tako što će nametnuti plaćanje funkcija na Twitteru. Navodno je mislio na “embed” i “quote-tweet” funkcije verifikovanih korisnika.


Ove dve funkcije su osnova korišćenja Twittera i njihovo naglo oduzimanje od velikog dela korisnika sigurno neće biti dobro prihvaćeno. Ako je ovo istina, nećete moći da citirate tvit od npr. vašeg omiljenog pevača i kazati šta mislite.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.