Prijavi se

Registruj se

Evil Dead je prodat u preko pola miliona kopija za samo 5 dana!

Asimetrična horror multiplayer igra zvana Evil Dead je prodana u preko 500.000 primeraka za samo 5 dana.


Evil Dead je izašao na simboličan datum – petak, 13. maj. Ovo i tematski odgovara igri. Zanimljivo je da je igra u samo nekoliko dana uspela da privuče preko pola miliona igrača kako se navodi u izveštaju grupe Embracer, koja je vlasnik programera Sabre Interactive.


Evil Dead: The Game je trebao prvo da izađe u 2021. godini, ali je zbog dodatnog poliranja i sređivanja singleplayera odgođen za februar, a nakon toga je odgođen za maj gde smo ga konačno i dobili. Čini se da su uradili dobar potez, jer da igra nije bila dobro ispolirana, sigurno ne bi privukla toliko igrača.


Naravno, ovu cifru pomažu i druge stvari. Na primer, Evil Dead: The Game je multi-platformska multiplayer igra sa crossplayom što svakako dosta znači za veći broj igrača.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.