Prijavi se

Registruj se

Evil West dolazi na PC 20. septembra

Focus Home Interactive je najavio da će Evil West studija Flying Wild Hog biti objavljen za PC 20. septembra. Kako bi proslavio ovu najavu, izdavač je objavio i novi trailer.

Evil West obećava da će imati visceralni i eksplozivni borbeni sistem koji će omogućiti igračima da oslobode pakao svojim vatrenim oružjem, munjevitim rukavicama i napravama. Igrači će moći da ubijaju krvoločne monstruoznosti sa stilom kao usamljeni lovac ili u co-opu.

Pored toga, igrači će istraživati i boriti se u kampanji vođenoj naracijom dok nadograđuju svoje oružje i alate za lov. Igra će vam takođe omogućiti da otključate nove pogodnosti da biste razvili svoje majstorstvo u ubijanju čudovišta, kreirajući sopstveni stil igre da biste pobedili natprirodne horde.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.