Prijavi se

Registruj se

Fall Guys dostigao 20 miliona igrača nakon što je postao besplatan za igranje

Kako je objavio sam studio na svom zvaničnom Twitter nalogu, Fall Guys je dostigao nevjerovatnih 20 miliona igrača u 48 sati nakon što je igra prešla na free-2-play model.

Treba napomenuti da je ovu promjenu modela pratilo i njegovo lansiranje na platformama kao što su Xbox i Nintendo Switch, pošto je do sada bio dostupan samo na PlayStation i PC platformama. Treba napomenuti da je dio njegovog početnog uticaja u avgustu 2020. delimično bio posledica njegovog uključivanja među mesečne PS Plus igre.

I to, kao i svako masovno lansiranje, nije prošlo bez problema. Počevši od prošlog utorka, igrači su doživeli pad servera, nisu mogli da se povežu sa serverima i stalno su vidjeli istu poruku o grešci iznova i iznova. „Svjesni smo da neki igrači trenutno nisu u mogućnosti da se druže!“ rekli su tada zvanično.

Da li ste vi zaigrali Fall Guys? Pišite nam u komentarima!

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.