Prijavi se

Registruj se

Fall Guys je od danas besplatan

Napokon je došao dana kada ćemo svi zaigrati Fall Guyse!

Od danas, 21. juna, Fall Guys postaje besplatan za sve igrače na svim platformama na kojima je igra dostupna.

Fall Guys je izašao prije dvije godine i postao je mega hit koji i dalje uživa veliku popularnost, a sigurno smo da će sada dobiti još više novih igrača.

Developeri su najavili da sa prelaskom na f2p model počinje i nova sezona igre pod nazivom Free For All. Ovaj update donosi puno novosti što se tiče odijela, itema, ali i next gen verziju igre koja će omogućiti brže učitavanje igre na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.