Prijavi se

Registruj se

FIFA 22 uskoro dolazi na Game Pass Ultimate

Osim pretplatnika PS Plusa, Fifu 22 moći će zaigrati pretplatnici EA Playa i Xbox Game Pass Ultimate.

FIFA 22 bi od sljedećeg mjeseca mogla dobiti navalu novih igrača nakon što igra postane dostupna na pretplatničkim uslugama. Čuli smo jučer da će se nogometna igra EA Sportsa prvi put dijeliti uz PlayStation Plus pretplatu, a sad je uočeno kako će na druge pretplatničke platforme doći možda i ranije.

Moći će ju se tako zaigrati preko EA Play pretplate na PlayStationu, Xboxu i PC-ju, a kako je EA Play uključen u Xbox Game Pass Ultimate, to znači da i pretplatnici Game Passa dobijaju pristup igri. Doduše, samo oni koji imaju Ultimate razinu pretplate.

Dolazak Fife na pretplatnički format sasvim je očekivana stvar s obzirom da je praksa takva već nekoliko godina. Prošle se godine FIFA 21 pojavila na EA Play/Game Passu od 6. 5., i čini se kako je to već uigrana shema EA Sportsa. S jedne strane snižavaju cjenovnu barijeru za pristup igri, dajući još “vjetar u leđa” baš kad nogometne sezone u Europi ulaze u završnicu. A s druge strane ovo je i praksa regrutiranja nove publike za sljedeće izdanje koje stiže na jesen.

Najavljeno je kako FIFA 22 stiže na Game Pass Ultimate te EA Play 23. ovog mjeseca, tj. sljedećeg tjedna. Kao što je već poznata praksa, igra će preko pretplate biti dostupna u cijelosti, sa svim modovima i sadržajima.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.