Prijavi se

Registruj se

FORZA HORIZON 5 JE ZAIGRALO PREKO 18 MILIONA IGRAČA

Proslavljena trkačka igra otvorenog svijeta Forza Horizon 5 od Playground Games nastavlja da napreduje, sakupivši preko 18 miliona igrača od lansiranja !

Velike pohvale o Forza Horizon 5 od njegovog lansiranja ovdje na Respawn.ba. Ne samo da smo mu dali sjajnu recenziju, a trkač otvorenog svijeta dobio je slične pohvale kritičara i publike u velikom broju. Našu video recenziju možete pogledati na linku, i naravno ispratiti sa lajkom i komentarom. FORZA HORIZON 5 – Respawn.ba

Ranije ovog mjeseca, izvijestili smo da je igra privukla preko 15 miliona igrača od lansiranja u novembru prošle godine, i nije iznenađujuće da je Microsoft sada potvrdio da je taj broj malo veći. U nedavnom pozivu o zaradama Microsofta, izvršni direktor Satya Nadella potvrdio je da je Forza Horizon 5 prikupio preko 18 miliona igrača od lansiranja.

Uz ovo i s obzirom da je Halo Infinite prešao 20 miliona igrača, očigledno je bilo dobrih nekoliko mjeseci za Xbox prvu zabavu na svim frontovima. Kao i obično, Microsoft nije dao tačne brojke o prodaji, ali to je za očekivati, s obzirom da je igra dostupna i preko Game Passa.

Forza Horizon 5 je dostupan na Xbox Series X/S, Xbox One i PC-u.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Anes Hrnjic

Novinar

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.