Prijavi se

Registruj se

Frogwares najavio novi DLC za Sherlock Holmes: Chapter One!

Objavljen je DLC za najnoviju igru Frogwares developera.


Nevezano za stanje u Ukrajini, ali je studio ostao donekle funkcionalan i to zbog osoblja koje ne živi u ovoj zemlji. Izvrši direktor je izjavio sledeće: „Jednostavno rečeno, moramo da održimo studio živim i da funkcioniše najbolje što možemo sada više nego ikada.”

Ime novog DLC-ija je M for Mystery i sada je dostupan na PC-u, Xboxu i PlayStationu. Ukoliko ste vlasnik deluxe verzije igre, dobijate ga besplatno, ali ukoliko niste, moraćete ga kupiti zasebno. Nudi oko 2 sata gameplaya gde ćete rešavati misterije sa figurom poznatom kao “M”.


“Ne očekuje se da niko u timu radi, samo oni koji mogu i žele. Neki u timu su postali stalni volonteri u humanitarnim akcijama širom zemlje. Drugi su se priključili odbrambenim snagama. Ostali su u raznim, sigurnijim. lokacijama u inostranstvu ili širom zemlje i stavili su se na raspolaganje za rad na daljinu.” “Mi smo nezavisan studio bez spoljnog finansiranja, investitora ili matične kompanije koji nas održavaju. Tako da je na nama samima i kroz podršku naših igrača koji žele da igraju naše igre koji će održati ovaj studio u životu.”

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.