Prijavi se

Registruj se

GeForce Now 3080 sada košta 20 evra mesečno!

Nvidia je dala jedno obaveštenje. Sada je i najviši rank moguće plaćati na mesečnom nivou i on vam daje RTX 3080 kartu.


Još krajem 2021. godine je GeForce Now usluga dobila dodatni rank koji je omogućio da koristite RTX 3080 i da tako imate stream u 1440p rezoluciji i 120 fps-a pri minimalnim lagom da se oseća kao da vam je stvarno takva mašina. Do sada je ovaj rang imao jednu manu – nije se moglo pretplatiti na manje od 6 meseci. Ako ste hteli to, morali ste dati 100e što je čak i okej cena.


Ipak, Nvidia je malo promenila politiku i sada dopuštaju korišćenje 3080 i na mesečnom nivou, ali uz duplo skuplju cenu. Ako želite plaćati mesečno za to ćete morati izvdvojiti 20 evra.


Naravno, ako tako platite 6 meseci to dođe duplo skuplje nego da platite 6 meseci u komadu, ali i dalje ćete moći kupiti 6 meseci za 100 evra što je bolje ako planirate da se igrate na duže staze.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.