Prijavi se

Registruj se

Glasine: Activision Blizzard igre stižu na Game Pass

Microsoft Store bi mogao otkriti osam novih igara koje stižu na Xbox Game Pass u skorijoj budućnosti.

Microsoft sa mjesecom počinje tako što nam objavi koje nove igre stižu na Game Pass u narednih dva tjedna. Međutim, sada je prekršio tu tradiciju (moguće zbog 1. aprila) i još ne znamo što nas novo čeka ovog mjeseca.

Doduše, moguće je da su igre koje stižu u aprilu već procurile na internet. Xbox Game Pass Deals sekcija na Microsoft Store je nedavno stavila osam novih igara koje se trenutno nisu dostupne na servisu. Zadnji put se ovo dogodilo sa raznim Bethesda igrama koju su ubrzo stigle na Game Pass. Moguće je da je Microsoft slučajno sam procurio koje nove igre stižu na servis. Također je moguće da će navedene igre stići tek kasnije ili uopće neće doći na Game Pass.

Osam igara koje su nedavno procurile su:

  • Call of Duty: Black Ops Cold War
  • Call of Duty: Modern Warfare
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Diablo 2: Resurrected
  • Metal Gear Rising: Revengeance
  • Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
  • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
  • Metal Gear Survive

Ukoliko su ovo leak-ane igre za april onda bi fanovi trebali saznati konkretne informacije tokom sljedećeg tjedna. Nemojte se previše nadati, no definitivno će biti zanimljivo ukoliko ijedan od navedenih naslova stigne na Game Pass.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.