Prijavi se

Registruj se

Glasine: Stiže nam Arma Reforger i za PC i za konzole!

Procurele su informacije kako nam stiže Arma Reforger koja neće biti Arma 4, ali će biti prva u serijalu koja dolazi i na konzole!


Ako ste čitali vesti pre nekoliko dana, možda ste pročitali da ćemo tek 17. maja saznati šta će biti sa Arma serijalom. Ipak, procureli su neki materijali koji su direktno vezani za tu prezentaciju zakazanu za 17. maj. Da pređem na stvar. Po glasinama, u izradi je Arma Reforger – prva Arma za konzole.


Što se tiče same igre, trebala bi biti premijum što znači da neće imati nikakve DLC-ijeve niti mikrotransakcije i fokus će biti samo na multiplayeru, ali će biti moguće modifikacije unutar same igre. Radnja bi se odvijala na ostrvu Everon 1989. godine gde je došlo do sukoba američkih i ruskih snaga. Naravno, radi se o alternativnoj radnji.

Ne bavimo se često glasinama, ali dokument koji je procureo deluje poprilično autentično, tako da ja verujem da se ovde radi o istinitim informacijama. Arma Reforger nije Arma 4 i navodno bi se pored nje radilo i na 4. delu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.