Prijavi se

Registruj se

Glasine su bile istinite – Stiže nam Arma Reforger!

Nedavno su procuele informacije kako će se pojaviti Arma Reforger i izgleda da su bile istinite.


Arma Reforger je nova Arma igra, ali to nije Arma 4 i u stvari prestavlja neku vrstu utehe dok ne dobijemo Armu 4. Engine u kom je rađena jeste Enfusion. Igra je dostupna u early accessu za PC i Xbox.


Arma: Cold War Assault igrači će ponovo uživati na Everon ostvru samo u malo modernijem izdanju. Kao što je i procurelo u dokumentu, radnja će se odvijati na tom ostrvu gde imamo 2 zaraćene strane – Amerikance i Sovjete.


Fokus cele igre će biti na multiplayer borbama kroz neke modove kao što je Conflict. Taj mod podrazumeva borbe gde se osvajaju strateška polja. Pored njega imamo i Game Master koji podrazumeva kreiranje misija i kontrolu na događajima.


Arma Reforger je već sada moguće igrati jer je dostupna u early accessu na PC-u i Xboxu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.