Prijavi se

Registruj se

Google Docs se može srušiti ponavljanjem riječi “and”

And, and, and, and, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *crash*

Ukoliko ste se ikad pronašli pisajući nekakav esej, dokument i slično putem Google Docs servisa, vjerojatno ste započeli sa time da pišete nasumične riječi dok ne dobijete inspiraciju. Nedavno smo saznali da jedna najobičnija riječ može srušiti Google-ov word processing software.

Bug je otkrio Pat Needham, član Google Docs Editors Help foruma. Nakon što je par puta napisao riječ “And” srušio je kompletni software. Crash se dogodio u smislu da mu se pojavio “Something went wrong” error zajedno sa pop-up prozorčićem u kojem mu je pisao “unable to load file” error. Do sada refresh-anjem stranice stvar bi se popravila, no u slučaju ovog buga error vas natjera da kompletno izađete iz Google Docs. Needham je grešku pronašao koristeći Google Chrome browser, te ju je testirao sa tri različita Google account-a, te je rezultat bio isti.

Nakon što je napravio objavu, dobio je odgovor od Google-a da rade na rješavanju problema. Zahvalili su mu se na dijeljenju problema i aktivnosti na forumu, te su ga obavijestili da će ga držati informiranim o popravku.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.