Prijavi se

Registruj se

Gotham Knights navodno neće imati prevod na ruski jezik

Čini se da kako je Warner Bros. krenuo s novim sankcijama prema ruskim gamerima te će im uskratiti ruski prijevod za nadolazeću igru Gotham Knights.

Neke su igre povučene iz prodaje u Rusiji, u sklopu sankcija za rusku invaziju na teritorij Ukrajine. A sada se čini da to neće biti jedina sankcija. Američka kompanija Warner Bros. navodno je odlučila da njihova nadolazeća igra Gotham Knights neće sadržavati glasovnu glumu i prijevod na ruskom jeziku.

Za sada to još nije službeno potvrđeno nego je samo glasina, ali nekoliko stvari upućuje na to da bi mogla biti istinita. Kao prvo, od sredine ovog mjeseca više nije dostupna službena stranica Gotham Knightsa na ruskom jeziku. Kao drugo, ni na Steamu se više ne navodi da će igra biti lokalizirana za rusko tržište.

Prevođenje igara na ruski jezik inače nije rijetka pojava, barem među visokobudžetnim projektima. Za Rusiju su tako ranije bili prevedeni skoro svi naslovi iz serijala Batman: Arkham. Prevedena je bila i zadnja igra WB Gamesa – LEGO Star Wars: The Skywalker Saga koja je lansirana prije dva mjeseca.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.