Prijavi se

Registruj se

GTA 6 ĆE IMATI 500 SATI SADRŽAJA U VIŠE GRADOVA

I dok se pripremamo za GTA 5 next-gen verziju, analitičar Michael Pachter nam otkriva nove informacije o GTA 6!

GTA V je i dalje jedna od najpopularnijih igara svih vremena, što potvrđuje činjenica da čak i nakon devet godina Rockstar uspješno prodaje ovaj naslov. Velika su očekivanja od novog nastavka Grand Theft Auto serijala.

Iako znamo da Rockstar trenutno radi na sljedećoj igri u GTA franšizi, vrlo malo se zna o njoj. Analitičar Michael Pachter je nedavno podijelio tvrdnje, te kaže da će GTA VI imati oko 400-500 sati sadržaja i omogućiti igračima da istraže više gradova širom Amerike i Evrope. On spominje Los Santos, Liberty City, Vice City i London, napominjući da će igra nuditi misije koje šalju igrače na sve ove lokacije.

„GTA VI je u razvoju od 2014. godine i momci u Rockstaru prave nevjerovatan sadržaj koji će trajati 10 ili više godina.“, kaže Pachter.

Koliko god ovo zvučalo uzbudljivo, vrijedi zapamtiti da su prethodni izvještaji sugerirali da će GTA VI biti mnogo manja igra.

Kotaku je izvijestio da Rockstar želi minimizirati zastoj na GTA VI lansiranjem manje igre koja će se vremenom proširivati. Leaker Tom Henderson dodao je nekoliko mjeseci kasnije da će se igra najvjerovatnije odigrati u Vice Cityju, dodajući da će se mapa stalno razvijati kako bi uključila nove lokacije. Ovo bi, pretpostavljam, moglo uključiti potpuno nove gradove – ali ne mislim da bismo trebali očekivati ​​da će GTA VI biti ni blizu 500 sati igre pri lansiranju.

Želim da napomenem da su ovo glasine i sve dok Rockstar ne odluči da nam da više zvaničnih informacija, nećemo znati konkretno šta će nam GTA 6 donijeti.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.