Prijavi se

Registruj se

GTA 6 će navodno pokrivati 2 vremenska perioda!

GTA 5 je izašao pre 8 godina i vreme je za novu igru.


Prošlo je dosta od septembra 2013. GTA 5 je sada već postao glavni predmet pravljenja gaming memeova. On drži razne rekorde i nesumnjivo je dobra igra, ali je do sad imao 4 izdanja što je malo previše. GTA 6 je najvaljen, tj., preciznije rečeno novi unos u serijal. Ne mora da znači da će se zvati GTA 6.


Naravno da Rockstar nije rekao ništa osim toga da se radi na igri, jer zašto bi išta rekli? Mislim, pametna je to odluka kako se hajp ne bi dizao, ali svejedno, fanovi su gladni novih stvari! Svesni smo da je internet pun informacija o GTA 6 koje su nagađanja ili lažne. Ja ću danas predstaviti moguće scenarije vezane za GTA 6 na osnovu pouzdanijih izvora.


Vremenski period i mesto


Prema pouzdanijim izvorima, igra će se odvijati na nekoliko lokacija od kojih su neke poznate dobro. Tu imamo Vice City, Liberty City, Rio De Janeiro i Havanu. Čikago će isto biti prisutan, ali neće biti važan kao već pomenuta mesta. Što se tiče vremena radnje, trebalo bi da se smenjuju 2 perioda. Prvi su kasne 1980-te, a drugi je nešto moderniji vreme.


Razvoj


Navodi se kako je igra u razvoju još pre nego je GTA 5 lansiran. Ovo nije baš toliko iznenađujuće jer se dešava da developeri krenu svoje naredne projekte dok još stari nije lansiran. Na Twitteru se ističe kako do pravog razvoja nije došlo do 2014., a da fokus nije postala do 2017-18. godine što se poklapa sa vremenom izlaska Red Dead Redemption 2.

Nedavno se na Twitteru pojavila objava u kojoj se tvrdi da je GTA 6 u paklenom delu razvoja. Onion00048 tvrdi kako je igra trebala da bude najavljena još pre pandemije, ali je najava odlagana.


GTA 6 će biti samo “next-gen”


Nešto potpuno očekivano koje dolazi iz ovog curenja je da će GTA 6 biti next-gen igra. Poznato je svima da je i GTA 5 dobio svoju verziju za konzole nove generacije. Moglo bi to biti jako zanimljivo sa novim tehnologijama koje nudi nova generacija poput brzog PCle 4.0 SSD-a. Da li će biti ekskluzivan za novu generaciju kako kaže tvit? Vro moguće jer je i GTA 5 to bio prvo godinu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.