Prijavi se

Registruj se

GTA fanovi ujedinjeni protiv novog pretplatničkog sistema

GTA fanovi ujedinili su se u mržnji protiv najnovije ideje Rockstar Gamesa: GTA Online pretplata.

Za sve vas koji ste možda propustili vijest, prošlog tjedna iz Rockstar Games objavili su novi plan pretplate za GTA Online. Za $5.99 mjesečno pretplatnici će dobiti bolje nagrade za riješene misije, opciju da nadograde oružja potpuno besplatno te mjesečno plaćanje od $500,000 (ingame naravno). Sve u svemu, pretplata je još jedan u nizu novih načina kojima Rockstar pokušava izmusti i zadnju paru iz GTA V.

Ovo uopće nije usluga koju su tražili igrači GTA Online i definitivno nije ona koju su trebali. Stoga uopće nije začuđujuće koliko su se brzo ujedinili i protestiraju protiv nove usluge. “Kako li će jadni, gladni developeri u R* preživjeti bez ovoga?” krenuli su se šaliti na raznim društvenim mrežama.

GTA Plus izlazi sutra (29.03). Obzirom na količinu otpora na koju su naletili, biti će interesantno koliki će biti broj pretplatnika. Kako to inače biva, iskreno bih se kladio da će Rockstar svejedno pokupiti finu lovu iz ovoga.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.