Prijavi se

Registruj se

GTA: San Andreas remake u Unreal 5 Engineu izgleda fenomenalno

TeaserPlay je podijelio video koji prikazuje kako bi remake Grand Theft Auto San Andreas mogao da izgleda u Unreal Engine 5.

Ovaj video vam može dati predstavu o tome šta bi Rockstar mogao da postigne sa potpunim remakeom ove klasične GTA igre.

TeaserPlay tvrdi da je ponovo kreirao Grove Street u Unreal Engine-u 5. Pored toga, koristili su 3D model CJ-a koji je napravio Hossein Diba.

Krajnji rezultat je zaista nevjerovatan, i zaista morate da pogledate ovaj video. Ovaj remake obožavatelja izgleda jednako dobro kao i većina modernih igara. Naravno, video je tek mali dio igre. Ipak, može vam dati uvid u to kako bi mogao da izgleda pravi remake GTA San Andreasa. Također, i iz nekog čudnog razloga, remake podsjeća na Battlefield Hardline.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.