Prijavi se

Registruj se

GTA VI JE ZVANIČNO POTVRĐEN

Već godinama pričamo i nadamo se, a sada je konačno potvrđen!

Povodom objave datuma izlaska next-gen verzije GTA 5, Rockstar se po prvi put osvrnuo na GTA 6.

“Uz neviđenu dugovječnost GTA 5, svjesni smo da mnogi od vas pitaju o novoj igri GTA serijala. Sa svakim novim projektom, uvijek nam je cilj značajno se odmaknuti od onoga što smo isporučili ranije.”

“Sa zadovoljstvom možemo potvrditi da je u toku razvoj nove igre u GTA serijalu. Veseli nas što ćemo više o novom GTA moći podijeliti jednom kad budemo spremni”, poručili su na službenim stranicama.

Nadamo da nećemo predugo da čekamo na neki trailer!

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.