Prijavi se

Registruj se

HIDEO KOJIMA ĆE IMATI SVOJ VLASTITI PODCAST

Ako ste ikada željeli da upoznate brilijantni um koji stoji iza Death Strandinga, Metal Geara i SIlent HIlla, Hidea Kojimu, sada je vaša prilika.

Podcast nosi naziv “Radioverse”. Međutim, također ćete morati razumjeti japanski jezik jer je ekskluzivan za Amazon Audible u Japanu.

Opis podcasta na web stranici glasi: “Svaki put zovemo različite goste da razgovaraju o dubokim temama vezanim za igre i filmove koji se ne mogu čuti nigdje drugdje.”

Njegov prvi gost na Radioverse-u je let’s play Youtuber po imenu Otsuichi, koji je dio kanala 2Bro. U debitantskoj epizodi govore o Metal Gear franšizi, Death Strandingu, Kojiminom cilju za svaki od njegovih naslova.

Recenzije Radioverse-a su do sada jednoglasno pozitivne. U tri kategorije “sveobuhvatna evaluacija”, “naracija” i “priča”, podcast ima skoro sve recenzije s pet zvjezdica, uz jednu recenziju s četiri zvjezdice. Jedan recenzent je izjavio da je epizoda bila smiješna, rekavši: “Veoma sam uživao slušajući je! Volio bih da čujem više iza priče o produkciji MGS-a! Jedva čekam sljedeći put!”

Najnoviji projekat od Kojime, Death Stranding Director’s Cut, objavljen je još u septembru 2021. za PlayStation 5. PC verzija će biti lansirana u martu. U oktobru 2020. godine, Kojima Productions je objavila da radi na potpuno novoj igrici, kao i da se širi u Los Angeles u novembru 2021. sa novim odjelom posvećenim filmovima, TV-u i muzici.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.