Prijavi se

Registruj se

Hogwarts legacy izlazi za praznike 2022.!

Malo pre je održan još jedan State of Play i Hogwarts legacy je bio u glavnom fokusu.

Sony Interactive Entertainment, Warner Bros. Games i Avalanche Software su službeno najavili još pre par dana da će održati novi State Of Play i da će u glavnom fokusu biti nova RPG igra zvana Hogwarts Legacy. Prezentacija je trajala 20 minuta, a oko 14 minuta gameplaya smo dobili. Prvenstveno je planirano da bude izbačena 2021. godine, ali sada smo saznali kako bi trebali da izađe za praznike 2022. ako ne bude odgođena.

Hogwarts Legacy je akcioni RPG otvorenog sveta koji se nalazi u svetu prvi put predstavljenom u knjigama o Hariju Poteru. Radnja se odvija krajem 1800-ih, a igrači preuzimaju ulogu novog učenika u školi veštica i čarobnjaštva Hogwarts. Celu prezentaciju možete pogledati ispod. Što se tiče mog mišljenja, nisam oduševljen igrom.

Osvetljenje je u nekim trenucima trenucima bilo dobro, a u nekim je bilo kao sa PS3 ere. Animacije su u nekim trenucima bile dobre, u nekim ne, ali u suštini su prosečne kao što i sama igra deluje. Neće biti ni co-opa ni multiplayera što je možda i bolje. Sada sam više zainteresovan za projekat, ali nisam oduševljen.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.