Prijavi se

Registruj se

Hollow Knight: Silksong konačno dobio novi trailer

Pored svih AAA naslova dobili smo i jednu indie igru!

Xbox & Bethesda Showcase je bombastičan događaj pun višemilionskih igara, ali mislim da nijedna nije bila željno iščekivana kao Hollow Knight: Silksong

Hoćemo li konačno naučiti kada ćemo moći da je igramo? Da i ne. Nakon godina razvoja u gotovo tišini, Team Cherry je izašao iz Hallownesta kako bi isporučio novi trailer Silksong na Xbox & Bethesda Showcase-u i otkrio da dolazi na Xbox Game Pass na lansiranju.

Ono što nismo dobili je datum izlaska.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.