Prijavi se

Registruj se

Igrač Call of Dutyja hteo da pokaže da ne cheatuje, a zaboravio da isključi wallhack!

Poluprofesionalni Call of Duty: Vanguard igrač Kenji je uhvaćen kako koristi hakove uživo na strimu i to zahvaljujući samom sebi.


Kenji je uhvaćen u hakovanju zahvaljujući svojoj sopstvenoj kameri. Otkriven je dok se takmičio na nezvaničnom plaćenom turniru. Nakon što je njegova igra postala sumnjiva, on je hteo da dokaže legitimnost svog igranja tako što je uperio kameru u svoj monitor i tako emitovao prenos tokom meča.


Njegovi protivnici ImSasukee i iLuhvly su se žalili domaćinu Checkmate Gamingu. Dok su pregledavali Kenjijev strim, primetili su nešto jako čudno. Kao što možete videti dole na objavi na Twitteru, u jednom trenutku se na monitoru jasno vidi da je koristio wallhack (to je cheat koji vam omogućava da vidite protivnike kroz zid).


Nakon što je uhvaćen, on je obrisao strim kao i ceo kanal, ali su klipovi iz strima sačuvani. Posle svega, njemu je zabranjeno igranje tih turnira od kojih je zaradio preko 4000 dolara od kraja 2020. godine. Hakovanje je i dalje veliki problem sa kojim se Call of Duty igre suočavaju. Novi anti-cheat koji je nedavno implementiran ne daje toliko dobre rezultate.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.