Prijavi se

Registruj se

INFINITY WARD JE POTVRDIO NEKOLIKO STVARI ZA NOVI COD!

Potvrđene su tri stvari za novi Call of Duty: Modern Warfare 2. Verovatno ste nešto od ovog već znali ili naslutili, ali ima i novih stvari za koje nismo do sad čuli.


Najnoviji Call of Duty: Vanguard se nije dobro prodao, niti su fanovi bili zadovoljni, zbog toga je vreme za promene. Infinity Ward je odlučio da stane na put glasinama i lažnim informacijama promenivši sistem najave. Odučili su se na kratke potvrde stvari koje možemo očekivati i baš juče su dali prvu potvrdu, ili bolje rečeno potvrde.


Ovogodišnji COD će bit nastavak Modern Warfarea iz 2019. godine, a pored njega će biti urađen i poseban i zaseban Warzone 2. Modern Warfare 2 će biti rađen na novom enginu. Moguće je da se radi u novom enginu za novu generaciju konzola i PC. Modern Warfare 2 se očekuje da izađe kasne 2022., ali za to nema još tačne potvde jer sve zavisi od studija.


Što se tiče Warzonea 2, nigde nije rečeno da će se tako zvati, ali je rečeno da će biti “novo Warzone iskustvo”, a to će nesumnjivo biti neki nastavak Warzonea. Zanimljivo je ono što tvrde. Kako kažu, to novo iskustvo će biti masovna evolucija Battle Royalea što zaista zvuči zanimljivo.


To bi trebalo da znači da će dodati novu, veliku mapu, kao i novi sandbox mod. Ni Infinity Ward ni Raven Softvare nisu dali nikakve naznake datuma objavljivanja novog Warzone iskustva. S obzirom da je izgrađen na enginu Modern Warfarea 2, verovatno ćemo ga videti u 2023. godini.


Eto, to je sve. Nešto od ovoga smo znali, nešto ne. Uglavnom, sada je potvrđeno.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.