Prijavi se

Registruj se

Izgleda da su FIFA 22 i Battlefield 2042 na putu da dođu na Xbox Game Pass!

FIFA 22 i Battlefield 2042 bi se uskoro mogli pojaviti kao deo Xbox Game Passa.


Još uvek nismo dobili zvanične informacije od Electronic Artsa ili Microsofta, ali zato su neki primetili kako su obe igre ažurirane na Microsoftovom Storeu. Ažurirane su u smislu da se sad tu nalazi ikonica Xbox Game Passa, iako se ne nalaze u sklopu Microsoftove pretplate. Ovo bi moglo značiti da će uskoro doći.


Uzmite u obzir da nam još nije poznata ni lista igara koje sledeći mesec dolaze na Xbox Game Pass, tako da bi ta lista mogla biti proširena sa FIFA 22 i Battlefield 2042. EA Play, EA-ove pretplatnička usluga, je postala deo Xbox Game Pass Ultimatea.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.