Prijavi se

Registruj se

Japanci napravili gaming krevet koji je ipak malo previše

Gameri se obično ne slažu oko toga koja je najbolja konzola, koja je najbolja igra, te da li je Half-Life najbolja igra svih vremena!

Ipak, postoji jedna stvar oko koje se svi slažemo. Igranje je super zabavno!

Kompanija namještaja za gamere u Japanu je napravila ono što svakom gameru treba. Postavka tako spektakularna da sada možete jesti, disati i spavati dok igrate video igre. Da, ova postavka uključuje ne samo raspored sa tri monitora, mini frižider i mikrovalnu, već su otišli toliko daleko da su integrisali električni krevet tako da jedino kada morate ustati je kada morate da ode u WC.

„Željeli smo stvoriti vrhunski krevet za igranje, gdje su igre integrirane u svakodnevni život, čak i dok spavate.”, kažu iz kompanije.

Možda u Japanu ovo ima smisla, jer većina samaca živi u jednosobnom stanu, u kojima su televizor, kompjuter i frižider često na dohvat ruke od kreveta. Ipak, po meni je ovo malo previše.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.